SSUP.EDU.RSSrednja škola unutrašnjih poslova
„Jakov Nenadović"
Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović”, Železnička 22, 21208 Sremska Kamenica

Učešće na humanitarnom događaju u organizaciji predstavnika Udruženja policajaca i građana „Bezbedna zajednica”

Vesti | Miloš | 23.05.2024.

Pevačka grupa učenika veronauke SŠUP, učestvovala na humanitarnom događaju - reviji pod nazivom „Snažne i lepe”, u organizaciji predstavnika Udruženja policajaca i građana „Bezbedna zajednica”

🔹️Pevačka grupa učenika veronaukeSŠUP, koju predvodi sveštenik Miloš Marijanac, učestvovala je na humanitarnom događaju - reviji pod nazivom „Snažne i lepe”, u organizaciji predstavnika Udruženja policajaca i građana „Bezbedna zajednica”.

🔹️Program je započet himnom „Bože pravde” koju je dostojanstveno otpevala učenica 3. voda, Jovana Kostić. U nastavku kulturno-umetničkog programa učenici su otpevali pesme „Junaci sa Košara„ i „Rasti, rasti, moj zeleni bore”.

🔹️Na reviji su učestvovale policijske službenice, žene koje su doživele bilo koji oblik nasilja, kao i predstavnice lokalne i pokrajinske vlasti. U performansu su učestvovali i policijski službenici, kao i muški predstavnici lokalne i pokrajinske vlasti, takođe, kao vid podrške svim ženama, posebno onima koje su doživele bilo koji oblik nasilja.

🔹️Prikupljena sredstva namenjena su za pomoć ženama žrtvama nasilja preko Udruženja žrtava nasilja „HAJR” iz Beograda.